fbpx

Vetbevriezing

•ACTIE• 1 welkomsbehandeling nu € 80,=    Optimaal resultaat: 3 behandelingen 1 zone € 289,=                                          

Gebruik de actiecode WELKOM 

Te veel vet is slecht voor je uiterlijk en je gezondheid. Ook is het de oorzaak van meerdere ziektes. Er kan te veel vet zitten op verschillende plekken in je lichaam: billen, buik ,rug,armen, de dijen. Overtolling vet kan leiden tot cellulitis, wat er niet mooi uitzien. Te veel lichaamsvet brengt ook grote gezondheidsrisico’s met zich mee. Daroom hebben we een manier nodig om lichaamsvet te verminderen of te verwijderen.
De vetbevriezingsbehandeling met Cryo-Lipo 4.0 verschilt enorm van de vetreductie en worden door velen gezien als de effectiefste manier om vet te verwijderen. Sinds deze revolutionaire nieuwe afslankmethode werd geïntroduceerd wordt het gezien als een belangrijke stappen de wereld van afslanktechnologie. Voor mensen die gezond eten, regelmatig sporten, maar toch nog lichaamsvet op specifieke delen van het lichaam willen verwijderen is de Cryolipolysis de perfecte oplossing.

Cryolipolyse, ook wel vetbevriezing genoemd, is een nieuwe, niet-invasieve manier om doelgericht, voorzichtig en effectief lokaal vet te verminderen. De behandeling is gebaseerd op de gecontroleerde koeling voor niet-invasieve lokale vetvermindering voor body contouring. De blootstelling aan koeling is zo ingesteld dat het vetcel van onderhuids vetweefsel laat kristalliseren, zonder zichtbare schade aan de bovenliggende huid. De behandeling onderscheidt zich door gebruik te maken van geavanceerde koeling technologie. Het elimineert selectief en gericht onder vacuüm vetcellen door middel van het geleidelijk proces dat niet schadelijk is voor omliggende weefsels. De procedure verminderde ongewenste buik vet, love handels (flanken) en op andere zones waar ongewenst vet is. Bij een cryolipolyse behandeling worden plaatselijk vetcellen afgekoeld tot 4 graden. Hierdoor zullen vetcellen kristalliseren en op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Na 2 maanden is het resultaat goed zichtbaar.
De omvang wordt minder, niet het gewicht.

Afspraak maken