fbpx

Eyelash extensions

WIMPEREXTENSIONS – EYE LASHES

Het is de droom van iedere vrouw; lange volumineuze wimpers zonder de poespas van mascara en wimperkrultang. Het scheelt hierdoor ontzettend veel tijd in de ochtend en daarnaast geniet je wekenlang van mooie lange wimpers en het verfrist je blik.Welke wimperextensions wil jij liever? 3D, Russian Volume of One by one?

ONE BY ONE

Bij deze techniek blijven de wimpers zes tot acht weken zitten en ze worden wimper voor wimper aangebracht op je natuurlijke wimpers. Dit geeft een heel natuurlijke resultaat en ze zullen uitvallen waneer je eigen wimpers dit op natuurlijke wijze ook doen. Ze blijven dus van zes tot acht weken zitten en een grote pre: je hebt in de ochtend geen mascara meer nodig! Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar.

3D WIMPEREXTENSION

Zoals er bij One by One maar een extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de 3D- techniek meerdere extensions op een eigen wimper geplaatst. Er wordt ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er heel dunne wimpertjes gebruikt worden.Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de One by One techniek en de 3D wimperextensions is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt.

RUSSIAN VOLUME

Russian Volume wimperextenions zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Internationaal zijn Russian Volume al jarenlang helemaal hot, omdat bij deze techniek nog dunnere en lichtere haarplukjes worden aangebracht op je eigen wimper. Hetgeen wat Russian Volume extensions nog meer onderscheidt van de andere soorten lashes, is dat de Russian Volume extensions goed bestand zijn tegen water.

second skin kliniek amsterdam eye lashes second skin kliniek amsterdam eye lashes

Afspraak maken